3. srpna 2013

summer lovin'

Tak jsme se s našima vydali na každoroční dovolenou u moře, letos nám na last minute vyšlo Turecko,  krásné letovisko Alanya u Středozemního moře. Odjížděli jsme z 35 °C stupňových veder do 43 °C. Musím říct, že jsem byla mile překvapena, jak čistou vodou v moři, tak chováním místních. Vzpomínám si, že před pár lety v Egyptě, se hlavně chlapi, chovali hrozně neodbytně a všechno se nám snažili nacpat a všude nás zatáhnout. Letos to bylo úplně něco jiného, příjemné vystupování, otravní trochu byli jen ti prodavači na hlavní třídě, když se snažili prodat ty jejich turecký mýdla, svíčky, čaje atd., ale dalo se to přežít. Celkově jsem byla spokojená s hotelem i jeho servisem, výborný jídlo, i pití 24 hodin denně. Jediná nevýhoda byla trochu s cestou z letiště, která trvala po tříhodinovém letu ještě další skoro tři hodiny busem.

 Výhled z polorozpadlýho hradu v Alanyi
výhled z pláže

dvě alenky v říši halenek a bot


vynikajíci snídaně - lívance s nutelou a červený a žlutý meloun

4 komentáře:

  1. juu ta prvni fotka, tam bych ted taky chtela stat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to jeden z nejhezčích výhledů co jsem kdy viděla. :) Třeba se tam jednou taky podíváš, uvidíš, turecká riviera je nádherné místo! :) Měj se pěkně! ;))

      Vymazat
  2. Kráásné fotky :) Hned bych jela k moři, ale bohužel až příští rok, achjo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Seš moc milá! ;) Neboj se to uteče tak rychle a než se naděješ tak už budeš ležet u moře! :-) Je to to nejlepší na celým roku, plavání v moři, opalovaní, nejlepší odpočinek! :) Měj se hezky! :)

      Vymazat